ماده ۱۲ قانون زمین شهری
ماده ۱۲ – تشخیص عمران و احیاء و تأسیسات متناسب و تعیین نوع زمین دایر و تمیز بایر از موات به عهده وزارت مسکن و شهرسازی است اینتشخیص قابل اعتراض در دادگاه صالحه میباشد.
تبصره ۱ – دادگاه نسبت به اعتراض خارج از نوبت و بدون رعایت تشریفات آیین دادرسی رسیدگی کرده و حکم لازم خواهد داد، اعتراض بهتشخیص وزارت مسکن و شهرسازی در دادگاه مانع از اجرای مواد این قانون نمیگردد.
تبصره ۲ – ملاک تشخیص مرجع مقرر در ماده ۱۲ در موقع معاینه محل در مورد نوع زمینهایی که از تاریخ ۱۳۵۷.۱۱.۲۲ وسیله دولت یا ارگانها ونهادها و کمیتهها و دفاتر خانهسازی احداث اعیانی یا واگذار شده بدون در نظر گرفتن اعیانیهای مذکور خواهد بود.
******** تـــــــــــــــــــوجـــــــــــــــــــــــه ********
قابل توجه اشخاصی که خودشان بدون حضور وکیل در حال تنظیم دادخواست و حضور در دادگاه می باشند :
در در بند ۶ ماده ۸۴ قانون آئین دادرسی مدنی مبحثی به نام اعتبار امر مختومه وجود دارد
حالا به چه معناست :
به این معناست که پس از صدور حکم قطعی برای یک پرونده، مجددا نمی توان برای آن پرونده و با همان اصحاب دعوی، طرح دعوی مجدد نمود. یعنی شما یک بار فرصت طرح دعوی و دفاع را خواهید داشت . بنابر این از فرصت خود به نحو احسن استفاده کنید تا در آینده به مشکل بر نخورید .
وکلای موسسه امداد حقوقی شهر از وکلای زبده و با تجربه می باشند که با حق الوکاله عادلانه و پرداخت متناسب با وضعیت مالی شما در پیگیری پرونده کمک شایانی خواهند نمود
راههای ارتباط با موسسه جهت معرفی پرونده
از طریق سامانه گفتگوی سایت می توانید ضمن چت و گفتگو مدارک را ارسال نمائید. که فوراً کمتر از ۲ ساعت پاسخ لازم داده خواهد شد.
همچنین میتوانید از طریق پیام رسان ایتا و واتساپ نیز اقدام به ارتباط با موسسه نمائید.
ارتباط با ایتای موسسه روی لینک زیر کلیک کنید
https://eitaa.com/city_legal_sos
————————————————————
برای ارتباط با واتساپ موسسه روی لینک زیر کلیک کنید
- متن ماده ۱۲ قانون زمین شهری
- وکیل ماده ۱۲
- زمین موات چیست
وکیل زمین موات
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟نظری بدهید!