حوزه خدمات

مرور کلی خدمات ما …

دپارتمان دعاوی بیمه ای

دپارتمان دعاوی بانکی

دپارتمان دعاوی ملکی

دپارتمان دعاوی کیفری

دپارتمان داوری و تنظیم قراردادها

دپارتمان ثبت شرکتها

سایر خدمات

خدمات حقوقی برای ایرانیان خارج ازکشور

خدمات حقوقی برای شهرستانی‌ها

دپارتمان دعاوی بانکی

در مواردی دیده میشود که بانک ها بر خلاف قوانین موجود از جمله قانون عملیات بانکی بدون ربا و دیگر قوانین، مبادرت به زیاده‌خواهی و مطالبه مازاد بر مقررات بانکی از مشتریان خود می نمایند  که در این گونه موارد راهی جز پیگیری و طرح دعاوی حقوقی علیه بانک وجود ندارد

شرح فعالیت دپارتمان دعاوی بانکی

در دنیای کنونی افزایش دعاوی مربوط به امور بانکی سبب پررنگ شدن نقش وکیل متخصص امور بانکی در پرونده های مربوطه شده است وکیل بانکی علاوه بر تخصص باید تجربه و سابقه کافی در پرونده های بانکی داشته باشد.

در مواردی دیده میشود که بانک ها بر خلاف قوانین موجود از جمله قانون عملیات بانکی بدون ربا و دیگر قوانین، مبادرت به زیاده‌خواهی و مطالبه مازاد بر مقررات بانکی از مشتریان خود می نمایند مثلاً در یک قرارداد بانکی سود مصوب شورای پول و اعتبار در رابطه با سود قرارداد مربوطه ۱۲ درصد می باشد ولی متاسفانه بانک پای خود را فراتر از قانون گذاشته و درعمل محاسبات را به گونه ای انجام می دهد که سودی بیشتر از مبلغ اعلامی از مشتری دریافت نماید ممکن است بانک یا از طریق اجراییه ثبتی علیه مشتریان خود اقدام نموده باشد و یا اینکه از طریق محاکم دادگستری مبادرت به تقدیم دادخواست نموده باشد که در این گونه موارد راهی جز پیگیری و طرح دعاوی حقوقی علیه بانک وجود ندارد

در دعاوی مرتبط با بانک ها و موسسات مالی و اعتباری از طرف اشخاص عادی امکان طرح اشتباه دادخواست یا تقدیم لایحه با امکان وجود ایرادهای متعدد شکلی بسیار است.به جهت اینکه قوانین و مقررات بانکی پیچیده می باشد و برای به نتیجه رسیدن در دعاوی بانکی در مراجع قضایی استفاده از وکیل متخصص امور بانکی که به تمام قوانین و مقررات پولی، بانکی تسلط داشته باشد امری ضروری است.  بهتر است در دعاوی بانکی از وکیلی استفاده نمایید که آشنا به انواع دعاوی بانکی، قراردادهای بانکی، مصوبات شورای پول و اعتبار، قانون عملیات بانکی بدون ربا،اجرای ثبت و سابقه ابطال مزایده ها و قراردادهای بانکی وسایر دعاوی بانکی متعدد آشنا باشد  موسسه امداد حقوقی شهر در تمامی دعاوی علیه بانک ها در خصوص زیاده خواهی های نا به حق، طرح دعوی و طرح شکایت از بانک ها از طریق دستگاه های نظارتی،  دفاع از حقوق اشخاص در قبال بانک ها و مراجع ثبتی، طرح دعوی و طرح شکایت از بانک ها از طریق سازمان بازرسی کل کشو، دیوان محاسبات عمومی کشور و بانک مرکزی اقدام می نماید

انتخاب وکیل متخصص در امور بانکی از میان وکلای دادگستری برای رسیدگی به امور دعاوی بانکی در نگاه اول کاری آسان بنظر برسد. اما فراموش نکنید که انتخاب یک وکیل خوب بانکی کار بسیار مهمی بوده و برای احقاق حق و پیروزی در پرونده های مروبط با امور بانکی بسیار حائض اهمیت است چرا که یک بار طرح دعوی اشتباه از موجبات اعتبار امر مختومه بوده و دیگر حق طرح همان دعوی را از دست خواهید داد موسسه امداد حقوقی شهر در زمینه بانکی از وکلایی برخوردار است که به طور تخصصی در امور بانکی و دعاوی مرتبط فعالیت می نمایند. اگر به دنبال یک وکیل بانکی متخصص و حرفه ای هستید همین حالا با ما تماس بگیرید

کلیپ ساخته شده موسسه امداد حقوقی شهر در رابطه با دعاوی بانکی

انواع قراردادهای بانکی

بهترین وکیل دعاوی بانکی باید اطلاعات کافی از قراردادهای مختلف بانکی داشته باشد. انواع قراردادهای بانکی عبارتند از:

  • قرارداد مشارکت در ساخت
  • قرارداد بانکی در قالب عقود جعاله و مضاربه
  • قرارداد رهن بانکی ، وثیقه اموال غیر منقول و منقول در ازای وام بانکی
  • قرارداد اجاره به شرط تملیک در حوزه های صنعت و معدن و کشاورزی و ساختمان بانک
  • قرارداد وام قرض الحسنه مانند ازدواج ، کمک هزینه درمان ، کمک هزینه تحصیل و تعمیر و تامین مسکن
  • قرارداد خرید تجهیزات

انواع دعاوی علیه بانک ها

  • دعاوی مرتبط با اختلاف در محاسبه سود و جریمه و وجه التزام بین بانک‌ها و اشخاص
  •  دعاوی مرتبط با موسسات اعتباری
  •  دعاوی مرتبط با موسساتی که بدون مجوز بانک مرکزی تشکیل شده اند
  • دعاوی مرتبط با قرارداد‌های مشارکتی از جمله: مشارکت مدنی و مضاربه و…
  • دعاوی مرتبط با سایر قراردادهای بانکی همچون فروش اقساطی
  • دعاوی مرتبط با قراردادهایی که تمدید یا تجدید شده است
  • دعاوی قراردادهایی که تبدیل به انواع دیگر قراردادها شده‌اند
  • دعاوی مربوط به ضمانت نامه‌های بانکی
  • دعاوی مربوط به اعتبارات اسنادی
  •  دعاوی ابطال محاسبات بانکی
  • دعاوی ابطال اجرائیه‌های ثبتی
  • دعاوی ابطال قراردادهای بانکی
  • دعاوی ابطال قراردادهای رهنی

انواع دعاوی بانک ها علیه اشخاص

  • دعوی مطالبه وجه نقد، بابت صدور چک، سفته و یا برات که بانک علیه اشخاص حقیقی (انسان) یا حقوقی مانند شرکت یا موسسه مطرح می‌کند.
  • خواسته الزام به انجام تعهدات از سوی بانک، علیه اشخاص مانند طرح دعوی علیه اشخاص، دایر بر مطالبه وجه اسناد رهنی (رهن داده شده).
  • درخواست صدور اجراییه بر روی اسناد رهنی اشخاص که ضامن دریافت تسهیلات بانکی شده‌اند.
  • درخواست به مزایده گذاردن ملک در وثیقه (رهن) بانک و در صورت پیدا نشدن مشتری، درخواست انتقال اجرایی از طریق اجرای ثبت به نام بانک طلبکار.
  • طرح دعوی بانک علیه اشخاص در قالب دعوی ورود ثالث یا جلب ثالث و یا دعوی تقابل.
    اعتراض ثالث به رای صادر شده درباره ملک مورد رهن بانک در دادگاه‌های حقوقی و کیفری.
  • دعاوی مربوط به ضمانت نامه‌ها یا اعتبارات اسنادی

شرح فعالیت دپارتمان دعاوی بیمه ای

در تعریف بیمه می توان گفت بیمه یک قرارداد معوض است و دو عوض باید متعادل و متقابل هم باشند. بیمه یک قرار داد مستمر است که در آن باید حتما مدت بیمه تعیین گردد. زیرا در غیر این صورت مشخص نیست که بیمه گر تا چه تاریخی نسبت به جبران موضوع مورد بیمه تعهد دارد. موضوع بیمه، در دودسته بیمه اموال و بیمه مربوط به اشخاص طبقه بندی می شود. در مورد بیمه اشخاص، موضوع عقد بیمه مربوط به سلامت، عمر انسان و تمامیت جسمی و روحی اشخاص می باشد. در مورد بیمه اموال، موضوع عقد بیمه می تواند تمام حق و حقوق مالی که فرد در مورد مالی دارد را مشمول شود. بیمه دارای قوانین بسیاری است که در مواقع بروز مشکل بهتر است از وکیل دعاوی بیمه ای که با آن ها آشنایی کاملی دارد مشاوره و کمک گرفت.

یکی از مسائل مهم در زندگی بسیاری از افراد جامعه، مشکلات بیمه ای می باشد. زیرا بیمه قسمت های زیادی از زندگی افراد را تحت تاثیر قرار می دهد. با توجه به پیچیدگی و گستردگی دعاوی بیمه ای، استفاده از وکیل دعاوی بیمه ای امری ضروری است. وکیل دعاوی بیمه ای کسی است که قوانین و مقررات و بخشنامه های مربوط به بیمه کشور تسلط داشته باشد و بر فنون مذاکره مسلط می باشد. درنتیجه قدرت تشخیص بالایی در مورد مشکلات بیمه ای دارد و می تواند از حق و حقوق موکل خود دفاع نماید. به دلیل آنکه افراد عادی اطلاعی از قوانین مربوط به بیمه ندارند، موقع بروز مشکلات بیمه ای نمی توانند تشخیص دهند که برای حل آن باید به اداره بیمه مراجعه کنند و یا به دادگستری رفته و از آنجا اقدام نمایند. به همین دلیل کمک و مشاوره با وکیل دعاوی بیمه ای که بر قوانین بیمه مسلط باشد امری ضروری می باشد. کمک گرفتن از وکیل دعاوی بیمه ای باعث می شود تا صرف وقت و هزینه های شما برای پیگیری مسائل بیمه ای کاهش یابد. پس قبل از هر اقدامی بهتر است با یک وکیل که در مسائل بیمه ای متخصص است کمک بگیرید.

یک وکیل دعاوی بیمه ای در قسمت های مختلف حوزه بیمه تجربیاتی به صورت کلی و تخصصی کسب کرده است. بنابراین وکیل دعاوی بیمه ای در همه موضوعات مربوط به بیمه اطلاعات کافی دارد و تفاوتی ندارد که موضوع دعوای بیمه چه چیزی می باشد. یک وکیل دعاوی بیمه ای علاوه بر دانش و تجربیاتی که در این مورد دارد، دارای تحصیلات دانشگاهی و آکادیک می باشد بنابراین می تواند از حق و حقوق شما در مراجع قانونی و ادارات بیمه ای دفاع نموده و روند پرونده را هدایت کند. به عنوان نمونه یک وکیل دعاوی بیمه ای می تواند به وکالت از جانب شما، نسبت به بیمه شخص ثالث، بیمه تامین اجتماعی، بیمه خودرو در مراجع ذی صلاح طرح دعوی نماید.

انتخاب وکیل متخصص در امور بیمه ای از میان وکلای دادگستری برای رسیدگی به امور دعاوی بیمه ای در نگاه اول کاری آسان بنظر برسد. اما فراموش نکنید که انتخاب یک وکیل خوب بیمه ای کار بسیار مهمی بوده و برای احقاق حق و پیروزی در پرونده های مروبط با امور بیمه بسیار حائض اهمیت است چرا که یک بار طرح دعوی اشتباه از موجبات اعتبار امر مختومه بوده و دیگر حق طرح همان دعوی را از دست خواهید داد موسسه امداد حقوقی شهر در زمینه بیمه از وکلایی برخوردار است که به طور تخصصی در امور بیمه و دعاوی مرتبط فعالیت می نمایند. اگر به دنبال یک وکیل بانکی متخصص و حرفه ای هستید همین حالا با ما تماس بگیرید

رزومه فعالیت های بیمه ای علیرضا تحریری نیا مدیرعامل موسسه

 مدیر حقوقی شرکت بیمه ملت کشور

وکیل و نماینده حقوقی شرکت سهامی  بیمه ملت از سال ۱۳۸۷                   

 وکیل و نماینده حقوقی شرکت سهامی  بیمه رازی از سال ۱۳۹۶      

 وکیل و نماینده حقوقی شرکت سهامی  بیمه معلم از سال ۱۳۹۷

 وکیل و نماینده حقوقی شرکت سهامی  بیمه آرمان از سال ۱۳۹۷

 وکیل و نماینده حقوقی شرکت سهامی  بیمه پاسارگاد از سال ۱۳۹۷

 وکیل و نماینده حقوقی شرکت سهامی  بیمه تجارت نو از سال ۱۳۹۸

 وکیل و نماینده حقوقی شرکت سهامی  بیمه نوین از سال ۱۳۹۹

 وکیل و نماینده حقوقی شرکت سهامی  بیمه کارآفرین از سال ۱۳۹۹

 وکیل و نماینده حقوقی شرکت سهامی  بیمه سامان از سال ۱۴۰۰

دپارتمان دعاوی بیمه ای

 ممکن است علیرغم بیمه نامه معتبر ، بین بیمه گر و بیمه گذار اختلاف حادث شده و اجرای قرارداد بیمه از طریق دعاوی حقوقی، درخواست و پیگیری شود.این دعاوی ممکن است بین بیمه‌گر و بیمه‌گذار یا شخص ثالث با آن‌ها ناشی از عدم پرداخت حق بیمه یا عدم جبران خسارت، مطرح شود .

دپارتمان داوری

طرفین معامله می­توانند ضمن شرایط عقد یا در قرارداد دیگری با یکدیگر توافق کنند. چنانچه اختلافی راجع به اجرای قرارداد میان آن­ها ایجاد شد، یک یا چند داور که از قبل نام آن­ها را مشخص کرده ­اند، یا حتی پس از بروز اختلاف، آن­ها را معین خواهند کرد، به اختلاف آن­ها رسیدگی کرده و رای صادر کند.

شرح فعالیت دپارتمان داوری

بجای رفتن به دادگاه ها در قرارداد شرط داوری را لحاظ کنید

طرفین معامله می­توانند ضمن شرایط عقد یا در قرارداد دیگری با یکدیگر توافق کنند. چنانچه اختلافی راجع به اجرای قرارداد میان آن­ها ایجاد شد، یک یا چند داور که از قبل نام آن­ها را مشخص کرده ­اند، یا حتی پس از بروز اختلاف، آن­ها را معین خواهند کرد، به اختلاف آن­ها رسیدگی کرده و رای صادر کند.
بنابراین داوری عبارت است از اینکه افراد جامعه، اختلافات بین خود را توسط یک یا چند نفر معتمد به انتخاب خود حل­ وفصل کنند. حال ممکن است، رسیدگی به اختلاف و صدور رای توسط فردی باشد که طرفین دعوی وی را با تراضی یکدیگر انتخاب کرده باشند. یا اینکه مراجع قضایی آن­ها را انتخاب کنند. به این ترتیب در داوری و حکمیت، طرفین دعوی دادگاه را از مداخله در دعوی خود خارج کرده­ اند. داوری به دو نوع اختیاری و اجباری تقسیم می­شود، در داوری اختیاری، داور با تراضی طرفین تعیین می­شود. در داوری اجباری، طرفین دعوی یا یکی از آن­ها بدون داشتن تمایلی در رجوع به داوری مطابق قانون مجبور به رجوع به داور در اختلاف فیمابین می­ باشد؛ مانند تعیین داور توسط زوجین برای طلاق.

اهمیت و ارزش داوری در این است که طرفین اختلاف بدون توجه به تشریفات و مسایل پیچیده حقوقی در رسیدگی به دعاوی و با هزینه ه­ای بسیار کمتر می­توانند توسط داور مرضی ­الطرفین خود اختلافشان را حل­ و فصل کنند.

به هنگام انعقاد هرگونه قرارداد یا مبایعه نامه اگر شرط داوری در آن قید گردد ، بجای رفتن به دادگستری و روند طولانی رسیدگی به پرونده خیلی زودتر به نتیجه دعوی خود خواهید رسید .

کافیست به هنگام انعقاد هرگونه قرارداد یا مبایعه نامه این شرط را در آن قید کنید:
“کلیه اختلافات ناشی از این قرارداد حتی دعاوی مربوط به اعتبار آن به داوری موسسه حقوقی امداد حقوقی شهر ارجاع خواهد شد . این شرط مستقل از قرارداد است .” در این صورت داوران موسسه امداد حقوقی شهر به دعوی مربوطه رسیدگی خواهند نمود.رای صادره قطعی و لازم الاجراخواهد بود و از طریق دادگستری اجرا خواهد شد .

مدارک و دوره های حقوقی و داوری گذرانده شده مدیرعامل موسسه

  •  دارای مدرک گواهی پایان دوره حرفه ای تنظیم قراردادهای داخلی از موسسه عالی آزاد مورد تایید وزارت علوم
  •  دارای مدرک گواهی پایان دوره چک و سفته و وصول مطالبات از موسسه عالی آزاد مورد تایید وزارت علوم
  •  دارای مدرک گواهی پایان دوره اراضی و املاک از موسسه عالی آزاد مورد تایید وزارت علوم
  •  دارای مدرک گواهی پایان دوره داوری تجاری بین المللی از موسسه عالی آزاد مورد تایید وزارت علوم
  •   دارای مدرک گواهی پایان دوره حقوق داوری داخلی از موسسه عالی آزاد مورد تایید وزارت علوم
  •   دارای مدرک گواهی پایان دوره حقوق کار و بیمه از موسسه عالی آزاد مورد تایید وزارت علوم
  •  دارای مدرک گواهی پایان دوره تخصصی کاربردی داوری حقوقی و مالیات مورد تایید وزارت علوم
  •  دارای مدرک گواهی پایان دوره تخصصی کاربردی جامع و کامل داوری حقوقی داخلی مورد تایید وزارت علوم
  •  دارای مدرک گواهی پایان دوره عملی حقوق داوری از موسسه عالی آزاد مورد تایید وزارت علوم
  •  دارای مدرک گواهی پایان دوره حقوق داوری مورد تایید دانشگاه تهران
  •  دارای مدرک گواهی پایان دوره مرحله مقدماتی آموزش داوری از مرکز داوری اتاق بازرگانی ایران
  •  دارای مدرک گواهی پایان دوره مرحله پیشرفته آموزش داوری از مرکز داوری اتاق بازرگانی ایران
  •  دارای مدرک گواهی پایان دوره حرفه ای تنظیم قراردادهای داخلی از موسسه عالی آزاد مورد تایید وزارت علوم
  •  دارای مدرک گواهی پایان دوره چک و سفته و وصول مطالبات از موسسه عالی آزاد مورد تایید وزارت علوم
  •  دارای مدرک گواهی پایان دوره اراضی و املاک از موسسه عالی آزاد مورد تایید وزارت علوم
  •  دارای مدرک گواهی پایان دوره داوری تجاری بین المللی از موسسه عالی آزاد مورد تایید وزارت علوم
  •   دارای مدرک گواهی پایان دوره حقوق داوری داخلی از موسسه عالی آزاد مورد تایید وزارت علوم
  •   دارای مدرک گواهی پایان دوره حقوق کار و بیمه از موسسه عالی آزاد مورد تایید وزارت علوم
  •  دارای مدرک گواهی پایان دوره تخصصی کاربردی داوری حقوقی و مالیات مورد تایید وزارت علوم
  •  دارای مدرک گواهی پایان دوره تخصصی کاربردی جامع و کامل داوری حقوقی داخلی مورد تایید وزارت علوم
  •  دارای مدرک گواهی پایان دوره عملی حقوق داوری از موسسه عالی آزاد مورد تایید وزارت علوم
  •  دارای مدرک گواهی پایان دوره حقوق داوری مورد تایید دانشگاه تهران
  •  دارای مدرک گواهی پایان دوره مرحله مقدماتی آموزش داوری از مرکز داوری اتاق بازرگانی ایران
  •  دارای مدرک گواهی پایان دوره مرحله پیشرفته آموزش داوری از مرکز داوری اتاق بازرگانی ایران

قبل از حضور در موسسات حقوقی مدارک ، رزومه ، سابقه مدیر ووکلای موسسه را جویا شوید

به هر موسسه ای اعتماد نکنید

دپارتمان دعاوی ملکی

دعاوی ملکی،گستره وسیعی از موضوعات حقوقی و کیفری را در بر می گیرد که در آن منشأ اختلافات طرفین ناشی از یک ملک یا مال غیر منقول است اعم از دعاوی فسخ و بطلان ، الزام به ایفای تعهدات قراردادی دعاوی رفع تصرف عدوانی و خلع ید و اجرت المثل و هزاران هزار دعاوی ملکی متنوع و گوناگون

شرح فعالیت دپارتمان دعاوی ملکی

مواردی که مشمول عنوان و تعریف دعاوی ملکی  می شود عبارتند از: فسخ قرار داد، افراز و تقسیم املاک مشاع، اخذ دستور فروش ملک مشاع، اخذ به شفعه، اراضی موات، تخلیه، خلع ید، رفع ممانعت از حق، رفع مزاحمت از حق، تجویز انتقال منافع، دعاوی مربوط به منابع طبیعی، دعاوی مربوط به شهرداری، همچنین دعاوی ملکی  شامل مطالبه حق سرقفلی و حق کسب و پیشه و تجارت، الزام به فک رهن، اخذ صورت مجلس تفکیکی، اخذ پایان کار، دعاوی مربوط به موقوفات، تعدیل اجاره بها، مطالبه اجرت المثل، تنفیذ مبایعه نامه نیز می باشد.

اساسی ترین تقسیم بندی در این حوزه، انواع دعوای ملکی را این چنین تشریح می‌سازد:

دعاوی ملکی حقوقی

یکی از انواع دعاوی ملکی که حجم زیادی از پرونده‌های حقوقی دادگاه‌ها را تشکیل داده است؛ دعاوی ملکی حقوقی می‌باشد. برای کلیه دعاوی حقوقی ملکی قانونگذار پیشبینی قانونی داشته است و در همه شرایط مربوط به دعاوی حقوقی؛ قضات با عنایت به قانون و تجزیه و تحلیل خود از پرونده پیش رو، نسبت به داوری اقدام می‌نمایند.

اگر بخواهیم مهم ترین موارد دعاوی ملکی حقوقی را اذعان داشته باشیم، می‌توانیم به این موارد اشاره داشته باشیم:

  • در خصوص الزام به رهن و سندهای ضمانتی
  • در خصوص الزام تنظیم سند رسمی‌برای املاک مربوطه
  • دعاوی مربوط به الزام به اخذ صورت مجلس تفکیکی برای ساختمان‌هایی که دارای واحد‌های مستقل و چند گانه می‌باشند.
  • دعاوی مربوط به الزام به دریافت پایان کار برای ساختمان‌هایی که اقدامات ساخت و ساز در مورد آنها به طور کامل پایان یافته است و به وسیله کارشناس به تایید رسیده است.
  • در خصوص ابطال قرارداد برای مواردی که مشکلاتی در مفاد قرارداد منعقد شده موجود می‌باشد.
  • دریافت و درخواست مطالبه‌‌ی اجرت المثل
  • موضوع فسخ قراردادهایی که از منظر قانونی دارای نقص هستند.
  • تعدیل( افزایش یا کاهش) میزان اجاره بها بر اساس عرف جامعه.
  • دعاوی مربوط به درخواست و مطالبه سرقفلی و در اختیار داشتن حق کسب و پیشه
  • موضوع تخلیه‌‌ی اماکن تجاری که مشمول مواد قانونی مختص به خود گشته اند،
  • دعاوی مربوط به تجویز انتقال منافع از شخصی به شخص دیگر.
  • و سایر دعاوی ملکی حقوقی.

کلیت دعاوی حقوقی مربوط به عدم شناخت قوانین و مقررات و یا سهل انگاری اشخاص صورت می‌پذیرد و بحث ارتکاب جرم مطرح نمی‌باشد.

 دعاوی ملکی کیفری

ماهیت دعاوی کیفری در رابطه با ارتکاب جرم توسط اشخاص می‌باشد و بحث‌هایی همچون؛ عدم شناخت از قانون و مقررات، سهل انگاری و کم توجهی، اشتباهات سهوی و … در این خصوص دخیل نمی‌باشد. در واقع زمانی که اشخاص در زمینه مسکن و املاک مرتکب جرمی‌می‌شوند؛ پرونده‌های کیفری با شکایت مدعی العموم یا شاکیان خصوصی شکل می‌گیرد. کلیت دعاوی کیفری ملکی به موجب سودجویی و جرم کلاهبرداری می‌باشد.

موارد مهمی‌که شامل دسته بندی دعاوی کیفری ملکی می‌شوند عبارتند از:

  • جرم جعل کردن اسناد ملکی به منظور فریب و کلاه برداری دیگران
  • ارتکاب جرم کلاه برداری در حوزه خرید و فروش و معاملات املاک و مسکن
  • خیانت در امانت به عنوان یک دعوی کیفری در حوزه املاک محسوب می‌شود.
  • فروش غیر قانونی اموال اشخاص به یک یا چند شاخص دیگر
  • جرم انتقال دادن منافع ملک غیر به اشخاص دیگر یا خود
  • زد و بند در خصوص خرید و فروش‌ها و معاملات دولتی و ارتکاب فساد در این حوزه
  • جرم استفاده کردن از سند جعلی در رابطه با معاملات ملکی
  • تغییر کاربری اراضی کشاورزی بدون اخذ مجوز از دستگاه‌های ذی ربط
  • خرید و فروش و معامله معارض
  • اقدام به خرد کردن املاک و ارتکاب جرم ورود غیر مجاز به ملک سایرین.

مراجع رسیدگی به دعاوی کیفری بر اساس قانون به جرایم مذکور رسیدگی کرده و احکام لازم را صادر می‌نمایند.

 دعاوی ثبتی ملکی

به طور کلی نمی‌توان دعاوی ثبتی حوزه املاک را جدا از دعاوی حقوقی این حوزه دانست ولی به دلیل اهمیت و تعدد دعاوی ثبتی ملکی؛ تیم حقوقی گروه وکلای یاسا این دعاوی را در دسته بندی جداگانه لحاظ کرده است.

ماهیت و کلیت دعاوی ثبتی ملکی مربوط به فعالیت‌های حوزه ثبت اسناد و املاک می‌باشد.

پرونده‌های زیادی در خصوص دعاوی ثبتی ملکی در محاکم قضایی مطرح می‌باشد که اگر بخواهیم به تعدادی از آنها اشاره داشته باشیم، موارد ذیل را می‌توانیم عنوان نماییم :

  • ابطال شدن سند رسمی‌به دلایل گوناگون
  • دعوی ثبت در خصوص ابطال شدن اجرائیه‌‌ی ثبتی برای املاک مربوطه
  • در خصوص ابطال شدن سند مالکیت معارض
  • در خصوص ابطال ساز و کار و مراحل ثبتی کمسیون‌های گوناگون ثبتی
  • ابطال شدن نظریه ای که هیات حل اختلاف اداره ثبت و اسناد کشور ارائه کرده است.
  • افراز ملک
  • اجرای ثبت
  • توقیف عملیات اجرایی در مراحل مختلف کار و بسیاری موارد دیگر.

لزوم بهره گیری از تجارب متخصصین

به طور کلی این مشکلات هنگامی‌ مطرح می‌باشد که پس از خرید و یا انتقال سند، یا در زمان خرید و بررسی سند، ایرادی در مفاد سند و یا روند کار به وجود می‌آید.

شرح فعالیت دپارتمان ثبت شرکت ها

دپارتمان ثبت شرکت موسسه امداد حقوقی شهر به عنوان یک مشاور امین در حوزه راه اندازی کسب و کار، افتخار دارد که در حوزه تاسیس و راه اندازی شرکتها، پیگیری امور مربوط به ثبت برند شرکت و برندسازی، تمامی خدمات مورد نیاز کسب و کار شما را در چارچوب آخرین قوانین جمهوری اسلامی ایران در اختیارتان قرار می دهد.

خدمات ثبتی ما عبارتند از ۱- مشاوره ثبت شرکت ۲- مشاوره ثبت برند ۳- ثبت تغییرات شرکتها ۴- مشاوره حسابداری

دپارتمان ثبت شرکت ها

ثبت شرکت ،مشاوره ثبت برند ، ثبت تغییرات شرکتها ،مشاوره حسابداری

دپارتمان دعاوی کیفری

دعاوی کیفری، دعوایی است که بعد از وقوع یک جرم مطرح می شود و شاکی درخواست مجازات مجرم را دارد سرچشمه دعاوی کیفری از جرائم و مجازات ها ناشی شده که به طور کلی دعوای کیفری، اقدامی است که به موجب آن شخص یا اشخاصی که به واسطه ی رفتار دیگری، جان، مال، آبرو وی مورد تعرض قرار گرفته است، به جهت احقاق حق و جلوگیری از اقدامات متعرض به محاکم قضایی متوسل می شود یا از طریق مدعی العموم بررسی می شود

شرح فعالیت دپارتمان دعاوی کیفری

در حیطه امور کیفری، دادگاه های قضایی کیفری به پنج گروه تقسیم می شوند. دادگاه کیفری یک ، دادگاه کیفری دو ، دادگاه نظامی، دادگاه انقلاب، دادگاه اطفال و نوجوانان که هر کدام از آن ها صلاحیت رسیدگی به برخی پرونده ها را دارند.
– دادگاه کیفری یک متشکل از سه قاضی که یکی از آن ها رئیس و دو نفر دیگر به عنوان مستشار حضور دارند، می باشد. دادگاه کیفری یک در مرکز استان و گاهی در شهرستان ها تشکیل می شود و تحت نظارت رئیس قوه قضاییه قرار دارد.  جرایم مربوط به صلاحیت دادگاه کیفری یک از حساسیت بالایی برخوردار است و به همین منظور شیوه صدور رای در آن با دقت بالایی صورت می گیرد.
از جمله موارد مورد بررسی در دادگاه های کیفری موارد زیر می باشد:
– دادخواهی برای جرم هایی که منجر به سلب حیات می شوند.
– دادخواهی برای جرم هایی که حکم حبس ابد دارند.
– دادخواهی برای جرم هایی که منجر به قطع عضو و یا جنایت عمدی علیه تمامیت جسمانی به میزان دیه کامل و یا بیشتر از آن را دارد.
– دادخواهی در راستای جرم های سیاسی و مطبوعاتی
– دادخواهی برای جرم هایی که موجب مجازات تعزیری درجه سه می شوند.

انواع جرائم کیفری

جرایم علیه اموال و حقوق مالی اشخاص

  • ربا
  • سرقت
  • اخاذی
  • کلاشی
  • کیف قاپی
  • کلاهبرداری
  • خیانت در امانت
  • تخریب عمدی اموال

  جرایم علیه حقوق معنوی اشخاص

  • توقیف غیر قانونی اشخاص
  • آدم ربایی
  • قوادی
  • توهین
  • افترا
  • تهدید و اکراه
  • افشای سر و از بین بردن آبرو و حیثیت اشخاص

  جرایم منافی عفت و اخلاق عمومی

  • زنا
  • لواط
  • تفخیذ
  • مساحقه
  • قوادی
  • ایذا و مزاحمت برای بانوان
  • روابط نامشروع با کسانی که بین آنها علقه زوجیت وجود ندارد.

  جرایم علیه امنیت داخلی یا خارجی

  • محاربه و افساد فی الارض
  • تشکیل، رهبری، کمک و فعالیت در گروه‌های ضد نظام
  • جاسوسی به نفع کشورهای دیگر
  • سو قصد و توهین به مقامات داخلی و خارجی
  • اهانت به مقدسات مذهبی و حکومت اسلامی
  • جعل و تزویر
  • قلب سکه
  • رشا و ارتشا
  • تخریب اموال فرهنگی

  جرایم و تخلفات رانندگی

  • قتل و آسیب جسمانی ناشی از بی احتیاطی و بی مبالاتی و عدم مهارت یا عدم رعایت نظامات دولتی
  • رانندگی بدون داشتن گواهی نامه رسمی
  • دادن گواهی نامه رسمی به کسانی که شایستگی لازم برای رانندگی را ندارند.

  جرایم علیه حقوق و کیان خانواده

  • سقط جنین
  • فریب در ازدواج
  • عدم ثبت واقعه ازدواج دایم
  • ازدواج با کسی ضمن داشتن علقه زوجیت یا عده دیگری

  هتک حرمت منازل و املاک دیگران

  • تلاش برای تصرف و تملک املاک عمومی
  • ورود و تصرف غیر قانونی با عنف و تهدید

  جرایم علیه تمامیت جسمانی اشخاص

  • قتل عمدی
  • قتل های غیر عمدی
  • ایراد صدمات، جراحات و آسیب های جسمانی

  جرایم مربوط به مصرف مواد مخدر و مشروبات الکلی

  • مصرف، اعتیاد، کاشت، نگهداری، خرید، فروش، قاچاق، مواد مخدر
  • مصرف، ساختن، تهیه، خرید، فروش، حمل و عرضه مشروبات الکلی

  سایر جرایم

  • جرایم مربوط به امور وکالت
  • جرایم مربوط به کارشناسان و مترجمین رسمی
  • جرایم ثبتی ( اسناد و املاک، شرکتها، علایم و اختراعات، دفاتر رسمی)
  • جرایم مربوط به نیروهای مسلح
  • جرایم مربوط به خدمت سربازی
  • جرایم مربوط به ورود و خروج غیر قانونی از مرزهای کشور
  • جرایم مربوط به آموزش و تحقیقات ( افشای سوالات امتحانی ، فعالیت غیر مجاز در امور سمعی و بصری و ….)
  • جرایم مربوط به ارتباط و مخابرات
  • جرایم پولی و بانکی
  • جرم صدور چک بلامحل
  • جرایم مربوط به تجارت
  • جرایم مربوط به دلالی
  • جرایم مربوط بهداشت و درمان و امور پزشکی
  • جرایم مربوط به کارکنان و کارگزاران دولتی
  • جرایم مربوط به راه و ترابریو حمل مسافر و کالا
  • جرایم مربوط به کار و تامین و اجتماعی
  • جرایم مربوط به امور بیمه
  • جرایم مربوط به صنایع و معادن
  • جرایم مربوط به مولفان ، نشریات ، ترجمه و تکثیر آثار
  • جرایم مربوط به میراث فرهنگی
  • جرایم مربوط به مطبوعات و احزاب
  • جرایم مربوط به امور زیست محیطی و زراعی و اراضی
  • جرایم مربوط به نفت، نیرو و انرژی
  • جرایم مربوط به ازدواج و طلاق و خانواده
  • جرایم مربوط به ثبت احوال
  • جرایم مربوط به شکار و صید
  • جرایم مربوط به پرداخت مالیات
  • جرایم مربوط به شهرداری